Συμμετοχή στον δημιουργικό διαγωνισμό Doodle 4 Google (ΣΤ)


Οι μαθητές της Στ τάξης έλαβαν μέρος στον δημιουργικό διαγωνισμός Doodle 4 Google. Σχεδίασαν το λογότυπό της , με θέμα «Η Ελλάδα μου»…
Η Google φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το διαγωνισμό “Doodle 4 Google” που έχει ήδη φιλοξενηθεί σε πάνω από 17 χώρες, και μέσω του οποίου καλεί όλους τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το δικό τους, ξεχωριστό λογότυπο για τη Google. Τα doodles είναι οι ευχάριστες, μερικές φορές αστείες, και αυθόρμητες αλλαγές στο λογότυπο της Google, που γίνονται για να τιμήσουν εθνικές εορτές, μεγάλες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, καλλιτέχνες, επιστήμονες, πρόσωπα που έμειναν στην ιστορία ή για να σχολιάσουν σύγχρονα γεγονότα.
Το “Doodle 4 Google” είναι ένας δημιουργικός διαγωνισμός, για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών, ανοιχτός για όλους τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε όλη την Ελλάδα. Το έργο του νικητή θα εμφανιστεί στις 14 Μαΐου στην αρχική σελίδα της Google Ελλάδας για 24 ώρες, όπου και εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν.
Ο μικρός καλλιτέχνης που θα κερδίσει το διαγωνισμό θα κερδίσει επίσης ένα Chromebook, ένα Wacom tablet για digital art/ drawing, μία μπλούζα με το doodle που έχει σχεδιάσει και ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή, στις 13 Μαΐου 2013. Οι 60 επιλαχόντες θα κερδίσουν επίσης ξεχωριστά δώρα! Επιπλέον, στο σχολείο του νικητή θα δοθούν 30 Chromebook υπολογιστές που θα βοηθήσουν τους μαθητές να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας.
Να οι δημιουργίες των μαθητών μας.
Καλή επιτυχία!










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου