Μετάβαση στο Γυμνάσιο

Στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας  με θέμα τη μετάβαση στο γυμνάσιο,  που υλοποιούν και τα δύο τμήματα της έκτης τάξης, επισκέφτηκαν το σχολείο μας η διευθύντρια του Πειραματικού Γυμνασίου Μαρία Αργυροπούλου   και ο καθηγητής χημείας  Βασίλης Αμαριωτάκης .Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των μαθητών   για τη σχολική ζωή στο γυμνάσιο. Επίσης έγιναν αναφορές και για τον τρόπο λειτουργίας του Πειραματικού Γυμνασίου.
Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα τους μετέφεραν οι δύο καθηγητές. Με τη βοήθεια των δασκάλων τους είχαν ετοιμάσει και κατηγοριοποιήσει ερωτήσεις τις οποίες είχαν την ευκαιρία να θέσουν.
Ακολούθησε διάλογος όπου εκφράστηκαν οι ανησυχίες, οι σκέψεις και οι προβληματισμοί των  παιδιών για το καινούργιο σχολικό περιβάλλον.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους πλέον αρμόδιους για το γυμνάσιο. Πήραν απαντήσεις και έλυσαν απορίες για διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν. Έτσι η συνάντηση κρίνεται σημαντική και ιδιαιτέρως θετική ως προς τα οφέλη που αποκόμισαν τα παιδιά.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου