«Τα ευέλικτα καπάκια»


Το σχολείο μας θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια των  «Gefyristas», οι οποίοι  έχουν δημιουργήσει ένωση πολιτών με τους νυν και πρώην εργαζομένους στην Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου καθώς και από τους φίλους αυτών, θα συμμετέχει στη δράση  «Τα ευέλικτα καπάκια», συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια εμφιαλωμένου νερού, αναψυκτικών, γάλακτος κλπ.  από το σχολείο και το σπίτι.       

Μπορούμε όλοι να μεταφέρουμε τα καπάκια στο σχολείο όπου και θα τα συγκεντρώνουμε σε μεγάλες σακούλες. Προς το τέλος του σχολικού έτους θα συγκεντρωθούν από όλα τα σχολεία του νομού και θα παραδοθούν , μέσω του Τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αχαΐας, στη «Γέφυρα».  Η δράση αφορά όλους τους μαθητές , αλλά και όποιον άλλον θα ήθελε να μας βοηθήσει.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό  να συμμετέχουμε στη δράση αυτή και να συνδράμουμε με τις δικές μας δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια ανταποδοτικής ανακύκλωσης , διασυνδέοντας την περιβαλλοντική με την κοινωνική ευαισθητοποίηση , μιας και θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αναπηρικών ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Να τονίσουμε ότι το σχολείο μας συνεχίζει τη δράση από την αρχή της χρονιάς και ήδη έχουμε στείλει μια μεγάλη ποσότητα από πλαστικά καπάκια στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας.  ( Σχετική ανάρτηση )



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου