Μας συγκίνησαν...

Τελευταία μέρα των τελικών εκδηλώσεων του σχολείου μας και οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης βάλθηκαν να μας συγκινήσουν ... και τα κατάφεραν με τον αυθορμητισμό τους , την αγνότητα των ψυχών τους , την ευρηματικότητα , τη φαντασία τους...

Οι μαθητές της ΣΤ΄1 τάξης είχαν την ιδέα να καλέσουν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για εκείνους όλους τους δασκάλους τους από την Α΄τάξη ως την ΣΤ΄. 

Έτσι βρέθηκαν μαζί μας  η κ. Αλεξία Σωτηροπούλου (Α΄), η κ. Κυριακή Μπελέση (Β΄) ,  η κ. Γεωργία Ζαχαροπούλου (Γ΄- Δ΄) και ο κ. Θανάσης Μπακαστάθης (Ε΄- ΣΤ΄).





Οι μαθητές της ΣΤ΄ 2 τάξης μας παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θεατρικό με αφορμή το τέλος της σχολικής τους ζωής στο Δημοτικό και το ξεκίνημα μια νέας στο Γυμνάσιο.


Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να φυλάνε για πάντα το παιδί μέσα τους , να μη σταματήσουν λεπτό να ονειρεύονται , να θέτουν νέους στόχους , να κατακτούν συνεχώς τη μια κορυφή μετά την άλλη . Και όλοι  εμείς θα είμαστε εδώ να τους καμαρώνουμε και να τους ευχαριστούμε που ήταν ένα μέρος και της δικής μας ζωής στο κοινό μας ταξίδι. 

Παιδιά , σας ευχαριστούμε  !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου