Προβολή της ταινίας "Σαν τα μάτια μας" στο σχολείο μας

Στα πλαίσια των διήμερων τελικών εκδηλώσεων του σχολείου μας προβλήθηκε σήμερα σε μια κατάμεστη αίθουσα η ταινία που δημιούργησαν οι μαθητές της ΣΤ΄1 τάξης "Σαν τα μάτια μας...".
Την ταινία προλόγισε η μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης Τσαγκανού Αλεξία  με τα ακόλουθα λόγια :

"Αγαπητοί  μας συμμαθητές  , γονείς , εκπαιδευτικοί
Είμαστε το ΣΤ΄1 τμήμα και θα σας παρουσιάσουμε  τη νέα μας ταινία με τίτλο : «Σαν τα μάτια μας…»
Η ταινία  έγινε στα πλαίσια ενός Πολιτιστικού Προγράμματος που υλοποιήσαμε φέτος με θέμα τον κινηματογράφο και έχει ως στόχο να μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο την πόλη μας. Να γίνουμε πιο παρατηρητικοί ,ώστε να βλέπουμε όλες τις ομορφιές της , να τις θαυμάζουμε , να τις δείχνουμε και στους άλλους.
Όμως δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους και τα άσχημα , που θα πρέπει να τα συζητάμε με τους γύρω μας και να προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε , να τα αλλάξουμε.
Να μην ενδιαφερόμαστε μόνο για το σπίτι και την αυλή μας αλλά και για τη γειτονιά και την πόλη μας. Γιατί η πόλη μας είναι το σπίτι μας , είμαστε εμείς οι ίδιοι… και γι’ αυτό πρέπει να την προσέχουμε …σαν τα μάτια μας !
Εμείς είδαμε και παρατηρήσαμε  πολλά και διαλέξαμε για σας τα καλύτερα !





 Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η ταινία και περισσότερο απ’ όλους τον δάσκαλό μας τον κ. Μπακαστάθη Θανάση που μας βοήθησε να την κάνουμε πραγματικότητα.
Την ταινία μας μπορείτε να τη βρείτε και στο blog του σχολείου μας.
Παράλληλα φέτος το σχολείο μας έχει και μια σημαντική επέτειο. Κλείσαμε 9 συνεχή χρόνια κινηματογραφικής παιδείας και παραγωγής ταινιών. Σ’ αυτά τα 9 χρόνια το σχολείο μας δημιούργησε 12 ταινίας μυθοπλασίας μικρού μήκους , 3 animation , 1 ντοκιμαντέρ.



 Τα βραβεία μας σημαντικά :
Μια πρωτιά σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό  , 2 πρωτιές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, μια πρωτιά σε επίπεδο νομού , 4 τιμητικές διακρίσεις σε διεθνή και πανελλήνια κινηματογραφικά φεστιβάλ και διαγωνισμούς.
Ως τάξη είμαστε περήφανοι που αποτελέσαμε κι εμείς  ένα κρίκο στην αλυσίδα της κινηματογραφικής δημιουργίας του σχολείου μας με την ταινία μας : «Σαν τα μάτια μας…»
Σας ευχόμαστε να   απολαύσετε την ταινία μας  όσο κι εμείς !
Καλή διασκέδαση ! "






Αφίσες που φιλοτέχνησαν τα παιδιά για την προβολή της ταινίας τους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου