Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τη "Φλόγα"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 9/12/2017  με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή – παζάρι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».



Μαθητές,  εκπαιδευτικοί,  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 29 σχολείων της  Αχαΐας , έστειλαν μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από Καρκίνο.
Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας, το  Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών και με τη στήριξη του Δήμου Πατρέων, του ΕΕΣ και των ηχητικών Τίγκα. 


Το 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων συμμετείχε σε αυτή την πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση με ένα πλήθος κατασκευών , γλυκών , χριστουγεννιάτικων στολιδιών που έφτιαξαν τα παιδιά , οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας . Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου "Φλόγα".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου