Καλό καλοκαίρι !


Τις καλύτερες ευχές μας για ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό καλοκαίρι !

2ο Βραβείο στην ταινία μας "Το κλειδί" !


Η ταινία του σχολείου μας "Το κλειδί" απέσπασε το 2ο βραβείο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» που διοργανώνουν η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της ΕΡΤ Α.Ε .
Οι μαθητικές δημιουργίες που διακρίθηκαν θα αναρτηθούν προσεχώς στις ιστοσελίδες της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Αρχείου της ΕΡΤ. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σχολικό έτος.

Αναλυτικά τα βραβεία για τα Δημοτικά – Κατηγορία ταινίας (μέγιστης διάρκειας 30 λεπτών)

1ο Βραβείο: 10ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας
2ο Βραβείο: 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου, 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (εξ ημισείας)
3ο Βραβείο: 3ο Δ. Σχ. Παλλήνης, Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία (εξ ημισείας)

Δύο ταινίες του σχολείου μας στο 5ο Φεστιβάλ Σχολικής Κινηματογραφικής Δημιουργίας 2019



Δύο ταινίες του σχολείου μας κοσμούν  το 5ο Φεστιβάλ Σχολικής Κινηματογραφικής Δημιουργίας 2019, που διοργανώνει ο Όμιλος Cine-εκπαίδευση στις 13-14 Ιουνίου 2019, στον κινηματογράφο Παλλάς, στη Ρόδο .

Γιορτή λήξης


Με μια πολύ όμορφη γιορτή αποχαιρετίσαμε χθες μαθητές και εκπαιδευτικοί τη σχολική χρονιά. Μια γιορτή που τα είχε όλα ! Κέφι και αισιοδοξία από τα πρωτάκια μας με το χοροθέατρο , ζωντάνια και ενεργητικότητα με το μουσικοκινητικό της Τρίτης , σκέψη και προβληματισμό με της ταινία της Πέμπτης , χαρά και κέφι με τα τραγούδια των μαθητών μας , περηφάνια με τα βραβεία φιλαναγνωσίας , συγκίνηση με τα αποχαρετιστήρια των παιδιών της Έκτης...
Ευχόμαστε σε όλους παιδιά , γονείς και εκπαιδευτικούς καλό καλοκαίρι !








Αναβολή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων


Σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Σχολείου μας για την Τετάρτη 12 Ιουνίου αναβάλλονται για την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.00΄ π.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση !

Το Σχολείο μας στο 5ο Φεστιβάλ Σχολικής Κινηματογραφικής- Ψηφιακής Δημιουργίας στη Ρόδο


Δύο ταινίες μας "Το κλειδί" και "Σωσίβιο...στο όνειρο" θα προβληθούν στο 5ο Φεστιβάλ Σχολικής - Κινηματογραφικής Ψηφιακής Δημιουργίας Όμιλος Cine Εκπαίδευση στη Ρόδο στις 13 & 14 Ιουνίου 2019.
Γιατί με τον κινηματογράφο γινόμαστε όλοι μια παρέα !


Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2019


Επίσκεψη στο πάρκο του Δήμου Πατρέων


Σήμερα, 4/6/2019, οι μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Πάρκο του Δήμου Πατρέων. Παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον τίτλο « Μία πόλη δίπλα στη θάλασσα », μέσω του οποίου γνώρισαν διάφορα υλικά και τεχνικές εικαστικής δημιουργίας. Τα παραγόμενα έργα των παιδιών θα αξιοποιηθούν στις εκδηλώσεις ιστοπλοϊκών αγώνων που θα γίνουν τον Αύγουστο στον χώρο της πλαζ Πατρών.