"Η ζωή μια ρόδα..."




Μήπως τα δύσκολα χρόνια της κρίσης που περνάμε είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να ξαναβάλουμε σε προτεραιότητα έννοιες όπως ανθρωπιά και αλληλεγγύη ;


"Η ζωή μια ρόδα..." 


Το σχολείο μας  συμμετέχει και φέτος στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης... μια ευκαιρία» , 2012-13 που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών,  η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση,  το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης. (Υπεύθυνος εκπαιδευτικός Μπακαστάθης Θανάσης)


Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα παιδιά καλή επιτυχία και να τους εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για τον όμορφο τρόπο που προσέγγισαν ένα τόσο δύσκολο θέμα.

19 σχόλια:

Dimitris είπε...

Παρα πολύ γλυκιά και ευαίσθητη ταινία. Συγχαρητήρια Θανάση σε σένα προσωπικά και στους φοβερούς μαθητές και τις μαθήτριές σου. Να μη ξεχάσω και τους εξίσου φοβερούς φίλους σου (Γιάννη, Τίνα...)
Μπράβο, πολλά μπράβο και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.
Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δημήτρης Σακκούλης είπε...

Μπράβο σου Θανάση!
Μια δουλειά που ξεχειλίζει από ευαισθησία, τρυφερότητα και αγάπη.
Συγχαρητήρια στους 'μεγάλους" φίλους που συμμετείχαν και κυρίως στα παιδιά. Είναι καταπληκτικά!!!
Καλή επιτυχία!

Μάνεσης Νικόλαος είπε...

Θανάση συγχαρητήρια σε σένα και τα παιδιά. Είναι καλό όλοι να θυμόμαστε πως στα δύσκολα πρέπει να μην ενδιαφερόμαστε μόνο για τον εαυτό μας, αλλά να βοηθάμε όπως και όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας. Και η ταινία σας περνάει και αυτό το μήνυμα με έναν ευαίσθητο τρόπο.
Να έχετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζετε....

Ανώνυμος είπε...

justfor musicuse
Εξαιρετική δουλειά και ιδιαίτερα συγκινητική ταινία!
Μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να περνούσαν τέτοια μηνύματα στους μαθητές τους και στην κοινωνία μας...με τέτοιες προσπάθειες θα πάμε μπροστά!
Κρατώ στην καρδιά μου τη γλυκιά και επαναστατική παιδικότητα που μόλις είδα και που όλοι μας δυστυχώς έχουμε αφήσει πίσω μας...
και θα ήθελα μα πω από καρδιάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους συντελεστές (φανερούς και μη) !!

Ανώνυμος είπε...

ustfor musicuse
Στη σημερινή εποχή που το συναίσθημα της απαισιοδοξίας και της παραίτησης φυτρώνει ξαφνικά σε όλους μας...είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να βλέπουμε πραγματικές προσπάθειες που φέρνουν και πάλι στην επιφάνεια την έννοια της ανθρωπιάς και μας θυμίζουν ότι η ομορφιά και η ανεμελιά της ζωής πηγάζουν κάθε στιγμή και από κάθε γωνιά, αρκεί να περπατάμε ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως ακριβώς οι μαθητές σας!Και θα καταφέρουμε να κάνουμε κάθε μας όνειρο πραγματικότητα!

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΣΤΗΡΙΑ

lkotzamanidi είπε...

Συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους! Τέλεια δουλειά, συγκινητικό μήνυμα και απαιτητά από τις μέρες μας... Τουλάχιστον οι εκπαιδευτικοί μπορούμε να περηφανευόμαστε ότι έχουμε ένα ρόλο και λόγο μέσα από τα παιδιά-και όποιος έχει αυτιά "ακούειν..ακουέτω"! Μπράβο σας και είναι σίγουρο ότι θα σαρώσετε!

MENH είπε...

Καταπληκτική δουλειά!
Συγχαρητήρια στους συντελεστές μικρούς και μεγάλους.
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε επαγγελματιες να ημασταν !!!!!!!! Σκισαμε και παλι παμε για την πρωτια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτης Μιχαλατος είπε...

Ειμαι ενας απο τους μαθητες που επαιξαν στην ταινια νομιζω πως ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες μας.Καλη επιτυχια ευχομαι για τη ταινια μας αλλα και για τις αλλες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΓΚΙΞΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που ειπα 3 σχολια πιο πανω φυσικα και ηταν πλακα !!! το παμε για την πρωτια ηταν μια ευχη που θα ηταν ωραιο να γινει πραγματικοτητα !!! Αλλα και να μην κερδισουμε δεν εγινε και τιποτα !!!!!! Αυτο που εχει σημασια ειναι το ποσο το μηνυμα μας να αγκιξει τις καρδιες των ανθρωπων !!! Αυτο και τιποτα αλλο !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία !

Ανώνυμος είπε...

ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την όμορφη δημιουργία τους.
Θα μοιραστούμε την ταινία σας με τους μαθητές του σχολείου μας για να προβληματιστούμε και να ωφεληθούμε. Σχολείο Καλών Δένδρων Σερρών 2013-Ταινία: Νοιάσου..!!! 

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΥΒΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΨΥΧΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ.ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ π.χ.ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΝΙΩΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

BlackTiger Thanos shared:
kai stanotera mporo na pw oti entiposiastika!..

Δημοσίευση σχολίου