Τελετή βράβευσης του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για τον έλεγχο του καπνίσματος


Σήμερα Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο  Jaqueline de Romilly του Υπουργείου Παιδείας παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Α. Λοβέρδου, του Υφυπουργού Παιδείας, Α. Δερμεντζόπουλου , της Υφυπουργού Υγείας Κ. Παπακώστα , του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Ανδριανού και εκατοντάδων μαθητών βραβεύτηκαν οι καλύτερες καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών που έλαβαν μέρος στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον έλεγχο του Καπνίσματος, ενώ παρουσιάστηκαν  και θεατρικά δρώμενα από τους ίδιους τους μαθητές με θέμα πάντοτε την πρόληψη του καπνίσματος.
Η τελετή άνοιξε με τη βράβευση του 55ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας . Ο  Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.  Α. Λοβέρδος απένειμε στο σχολείο μας το 1ο βραβείο παραγωγής βίντεο στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος , για την ηλικιακή ομάδα μαθητών Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού και συνεχάρη τα παιδιά για την έξοχη προσπάθειά τους. 
Στη συνέχεια προβλήθηκε η ταινία του σχολείου μας "Όπου υπάρχει καπνός" , η οποία και καταχειροκροτήθηκε. Μετά το τέλος της ταινίας ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος του Υπουργείου Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πρόεδρος του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος   πνευμονολόγος κ. Παναγιώτης  Μπεχράκης πήρε το λόγο και δήλωσε ότι σε όλα αυτά τα χρόνια που προΐσταται της εκστρατείας κατά του καπνίσματος  η ταινία μας είναι ο πιο έξυπνος και ευρηματικός τρόπος προσέγγισης του θέματος  που έχει δει και ζήτησε για μια ακόμη φορά να χειροκροτήσουν το σχολείο μας !
Μετά από όλα αυτά και εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε για μια ακόμη φορά όλους τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην παραγωγή αυτής της ταινίας.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου