Ευχαριστήρια επιστολή από τον Σύλλογο "Φλόγα"

    

                                                      
 Προς  τον  Διευθυντή του 55ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών  κ. Νικόλαο Μεταξά                           


  Αξιότιμε κ. Μεταξά,

    Με την παρούσα του επιστολή ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», Παράρτημα Πάτρας, θα ήθελε να σας εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την συμμετοχή  του σχολείου σας στην ανοιχτή εορταστική εκδήλωση με θέμα: « 35 Χρόνια «ΦΛΟΓΑ». Αγάπη δίχως όρους… » .

   Η συμμετοχή των μικρών σας μαθητών με την συμβολή των διακεκριμένων και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένων εκπαιδευτικών σας, όπως και των εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που τα συνόδευαν, ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία στην κυριολεξία μετατράπηκε σε μία χριστουγεννιάτικη υπαίθρια γιορτή για την πόλη μας, διδάσκοντας τη «Φλόγα» της αγάπης και της  αλληλεγγύης στους περαστικούς συμπολίτες μας και παράλληλα τους ευαισθητοποίησαν με το ιδιαίτερο τόνο χαράς και αισιοδοξίας.                                                                                                                  
    Πέραν του εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα της εκδήλωσης οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπήρξε κι ένα σημαντικό οικονομικό αποτέλεσμα ως «καρπός» αυτής της προσπάθειας. Όπως, ήδη, γνωρίζετε το δικό σας σχολείο συγκέντρωσε το ποσό των 802 ευρώ. Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.500 ευρώ τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των τεσσάρων ξενώνων μας στους οποίους φιλοξενούνται τα παιδιά και οι γονείς τους από την περιφέρεια εντελώς δωρεάν, για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους.

       Με εκτίμηση  Η εκπρόσωπος της ΦΛΟΓΑΣ»  του Παραρτήματος  Πατρών  

Τασία Παπαϊωάννου
                                                                               

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου