Όταν το Πανεπιστήμιο συναντά το Δημοτικό…

Σήμερα επισκέφτηκε το σχολείο μας  ομάδα  3 καθηγητών και 4 φοιτητών από το University of Applied Sciences Darmstadt της Γερμανίας με επικεφαλής τον κ. Νεκτάριο Στελλάκη Επίκουρο Καθηγητή, Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. Παν. Πατρών , στο πλαίσιο του Συνεδρίου "Οι παιδαγωγικές ιδέες του Janusz Korczak" που διοργανώνεται από το Εργαστήριο Γλώσσας και Λογοτεχνίας του ΤΕΕΑΠΗ του Παν. Πατρών στις 24 & 25 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ενημερωθούν για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών του σχολείου μας. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μεταξύ μας , να ανταλλάξουμε απόψεις και κυρίως να δούμε αρκετές από τις ταινίες μας. Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εμπειρία και μια εξαιρετική τιμή για το σχολείο μας.

Την οργάνωση της παρουσίασης του σχολείου μας ανέλαβε ο δάσκαλος κ. Θανάσης Μπακαστάθης , τη μετάφραση η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Σοφία Καούρη και η κ. Ευανθία Αγγελοπούλου μάς μετέφερε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στην ταινία μας "Το κλειδί". 
Ευχαριστούμε τον Δ/ντή του σχολείου μας κ. Νικόλαο Μεταξά για την ολόθερμη στήριξή του.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου