Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

                                                                                                                  Παρασκευή 18.09.2020

ΘΕΜΑ: Έναρξη Σχολικού Έτους 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Ξεκινώντας τη νέα σχολική χρονιά 2020 - 2021, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη της σχολικής μας κοινότητας και να ευχηθούμε σε όλους μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, επιτυχίες και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Η φετινή σχολική χρονιά μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση, όπου εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς καλούνται να διαχειριστούν την σχολική καθημερινότητα κάτω από αυξημένα μέτρα υγειονομικής προστασίας, που ενδεχομένως να μας βρίσκουν σκεπτικούς και να μας προβληματίζουν, αποσκοπούν όμως στον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας.

Ιδιαίτερα οι πρώτες μέρες στο σχολικό περιβάλλον θα χρειαστούν υπομονή, καλή διάθεση και αισιοδοξία για να βρούμε όλοι τον απαραίτητο βηματισμό και  να ενσωματωθούν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και με τις οδηγίες του Διευθυντή μας κ. Νίκου Μεταξά, έγιναν όλες οι απαραίτητες προεργασίες και ενέργειες ώστε το σχολείο μας να παραμείνει χώρος ασφαλούς συνύπαρξης και συνεργασίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα χρειαστούν προφανώς και άλλα περισσότερα, και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες συμπαραστάτες που με την καλοπροαίρετη κριτική τους θα συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Βασική προτεραιότητα όλων μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία των μαθητών και μαθητριών, έτσι ώστε σύντομα η σχολική μας κοινότητα  να επιστρέψει σε μια κανονικότητα με σχολικές εκδρομές, δραστηριότητες, θεατρικές εκδηλώσεις και χαμόγελα στα πρόσωπα όλων των παιδιών.

Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου