Πράξεις αγάπης προς τη "Φλόγα" Πάτρας - Κοινωνικά νέα και ειδήσεις


Ένα τιμητικό άρθρο για το 55o Δημ. Σχολείο, για την προσφορά μας στη  ΦΛΟΓΑ που έφτασε τελικά τα 560 ευρώ. Δημοσιεύτηκε  στην ηλεκτρονική  εφημερίδα the best.

Διαβάστε το άρθρο:https://www.thebest.gr/article/605423-praxeis-agapis-pros-tin-floga-patras

55ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 Λίγο νωρίτερα το κουδούνι του Συλλόγου χτύπησαν τρεις μαθήτριες του 55ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και η δασκάλα τους Ελένη Κουνέλη. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να προσφέρουν τον κουμπαρά του σχολείου τους για την ενίσχυση του Συλλόγου.

 Είναι ένα από τα σχολεία που συμμετέχουν κάθε χρόνο στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά που συνδιοργανώνουν τα σχολεία με τη «ΦΛΟΓΑ» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Μπορεί φέτος οι συνθήκες να μην το επέτρεψαν αλλά η διάθεση προσφοράς μαθητών και εκπαιδευτικών ξεπέρασε τα εμπόδια.

 Οι μαθήτριες Νεκταρία (Γ΄ τάξεως), Βασιλεία (Γ΄ τάξεως) και Δημητρούλα (προνήπιο) πρόσφεραν τον κουμπαρά ο οποίος περιείχε το ποσό των 560 ευρώ. Ποσό το οποίο συγκέντρωσαν με τη συνεισφορά όλων των παιδιών του σχολείου παρά το γεγονός ότι την περίοδο αυτή ήταν κλειστό. Η πράξη τους συγκίνησε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου και έδειξε ότι η θέληση και η διάθεση της προσφοράς δεν σκοντάφτει σε κανένα εμπόδιο.

 Κι αυτό το έχουν αποδείξει και το αποδεικνύουν τακτικά οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Αχαΐας που είναι από τους πιο πιστούς φίλους της «ΦΛΟΓΑΣ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου