Πάρτε το ... ζεστά !




Το σχολείο μας συμμετέχει φέτος στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία» , που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης που υλοποιεί τα τελευταία 5 χρόνια, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης , με την ταινία " Πάρτε το ζεστά..." που ετοίμασαν τα παιδιά του Ε΄2 τμήματος.

Η υπόθεση της ταινίας μας έχει σχέση με το πρόγραμμα Π.Ε που υλοποιεί φέτος το συγκεκριμένο τμήμα , κλιματικές αλλαγές - φαινόμενο του θερμοκηπίου , και θέτει διακριτικά , με ισχυρή δόση χιούμορ , απλά κάποια ερωτήματα για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό.  
  

Τα έργα των μαθητών θα κρίνει καλλιτεχνική επιτροπή που θα οριστεί από τους τέσσερις φορείς που συνδιοργανώνουν το διαγωνισμό (Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης) η οποία θα δημοσιοποιηθεί πριν τη λήξη του διαγωνισμού.

Τον Μάιο του 2012 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και οι καλύτερες μαθητικές εργασίες θα:
  • βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Παιδείας, δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων.
  •  αναρτηθούν στην πλατφόρμα www.i-create.gr της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης
  •  παρουσιαστούν στην τηλεοπτική ζώνη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης


Πέρα από το οποιοδήποτε βραβείο  αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα  που παρουσίασαν ,  για την ιδέα που είχαν να καταπιαστούν με ένα τόσο δύσκολο θέμα  καθώς για τη συνεργατικότητα  και υπευθυνότητα που επέδειξαν.

Καλή επιτυχία !


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο!ηταν τελειο!

Ανώνυμος είπε...

μονο τελειο ??

Ανώνυμος είπε...

Το τελειο των τελειων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo paidia polla sinxaritiria se esas alla kai ston daskalo sas!!!

Unknown είπε...

Telio alla pos ginetai ayto

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ

eiste polh kali

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ
mporite na kanete kialo

Δημοσίευση σχολίου